Kunstroute 2019

Beste bezoekers,

Aankondiging Kunstroute 2019:

KUNSTROUTE 2019: Op 12 en 13 oktober 2019 organiseert het Kunst Collectief Muiden & Muiderberg weer onze tweejaarlijkse Kunstroute. Dit jaar in Muiderberg.

49 kunstenaars van het collectief en daarbuiten exposeren op 25 locaties. Alle locaties langs de route zijn gemakkelijk in een dag (tussen 11 en 17 uur) te bezoeken. In het dorp kan vrij worden geparkeerd. Bus 110 (halte Gerard Doulaan) stopt bij “Het Rechthuis”, waar de route begint met een overzicht van alle exposanten. Het Rechthuis is een voormalige halteplaats van de “Gooise Moordenaar”. De tram die Amsterdam met het Gooi verbond. Van daar uit kan de route vervolgd worden met behulp van de gratis brochure. De locaties worden gemarkeerd door een of twee oranje wimpels en hier en daar wordt het volgen van de route ondersteund door oranje pijlen. Schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, keramiek, textiel en en sieraadkunst zijn alle ruim vertegenwoordigd. De kunstenaars vinden het fijn om hun werk te etaleren en toe te lichten. De meeste werken kunnen ook voor een redelijke prijs zonder commissie worden gekocht.

Deze brochure wordt huis aan huis bezorgd in Muiden, Muiderberg, een deel van Naarden en Weesp. U kunt hem ook meenemen bij de start van de route in het Rechthuis en op de meeste locaties.