Exposities van leden

Op deze pagina vindt u informatie over recente, lopende of komende exposities van onze leden Eric Karel, Riet Blüm, Klaartje Rienks, Henny Koster, Tom Thijsse en Marja Thijssen.

Bas Holzhaus en Jaqueline Snoek

Bas Holzhaus objecten

Jacqueline Snoek & Bas Holzhaus23|24|NOV|2019 in galerie “Zaans Groen”

Bas Holzhaus | objecten
Bas Holzhaus maakt ruimtelijke objecten van metalen onderdelen van machines, gereedschappen en keukengerei. Hij haalt zelf afgedankte apparaten uit elkaar en laat zich verrassen door wat hij daarbij aantreft. Ook vindt hij veel materialen in kringloopwinkels en op rommelmarkten. Zijn ‘deconstructie en reconstructie’ resulteert in figuratieve en abstracte kunstwerken.
Bas combineert chroom, staal, koper, messing en aluminium soms met natuurlijke materialen als hout, marmer en glas. Recycling is niet de hoofdgedachte achter deze kunstwerken; het gaat allereerst om mooie voorwerpen met aansprekende vormen. Niettemin kunnen zijn objecten een bijdrage leveren aan het streven naar meer hergebruik en minder afval.

Jacqueline Snoek | beelden & etsen
Jacqueline Snoek maakt werk binnen verschillende disciplines: beeldhouwen, objecten, schilderijen en etsen. Zij werkt intuïtief qua thema en materiaalgebruik en wordt sterk geïnspireerd door de natuur, emotionele beleving of een combinatie van beide. Het is voor haar een manier om zichzelf te uiten, die anderen echter ook herkenning kan geven.

Eric Karel

Exposities
Infra in olieverf
Eric Karel is naast specialist systeemintegratie en testmanager ook kunstenaar. Vakmensen vormen voor hem een bron van inspiratie. Van digitale ontwerpen maken zij werkelijkheid, door weer en wind. Zij verdienen een kunstwerk in olieverf. De rode draad in alles is het spel van licht en schaduw.
Eric Karel

Riet Blüm en Klaartje Rienks

In de Groenmarkt Kerk te HaarlemTom en Bea (Atelier, Muiden)

Beste vrienden en kunstliefhebbers,

Vanaf zondag 21 april stellen wij ons atelier iedere zondag van 12.00 – 17.00 uur open voor bekenden en geinteresseerden. Singelstraat 17 Muiden.

Bea Farenhorst  06-51499278 Tom Thijsse  06-51956751 Van harte welkom !


Marja Thijssen

Voor meer informatie zie de website van de gallerie: Smelik & Stokking.